Op 5 oktober 2022 vindt het 23e Rode Hoed Symposium plaats. Met als thema: Anders Werken. Hoe dan?

Minister Ernst Kuipers, de voorzitters van de FMS, LHV, NVZ en NFU spreken over het integrale zorgakkoord en de inrichting van het zorglandschap. En dus over uw toekomst! Kijk voor het volledige programma op www.mediforum.nl.

Medisch specialisten die in 2022 een training of opleiding van de Academie voor Medisch Specialisten volgen*, ontvangen 50% korting op het Rode Hoed Symposium. Het speciale tarief is € 400. Er zijn 75 kaarten tegen dit tarief beschikbaar gesteld.

Je kunt je aanmelden voor dit bijzondere aanbod door een bericht te sturen aan info@academiems.nl. De eerste 75 aanmelders brengen wij in contact met de organisatie van het Rode Hoed Symposium zodat de inschrijving tegen dit speciale tarief kan worden gerealiseerd.

Het Rode Hoed Symposium in Amsterdam is sinds 1998 dé bijeenkomst over de organisatie van de tweede lijn curatieve zorg en wordt bezocht door medisch specialisten, Young professionals, leden van de RvB’s van algemene en academische ziekenhuizen en vele anderen. Het symposium wordt ondersteund door de Federatie Medisch Specialisten en de VvAA, tevens partners van De Academie.

* je komt in aanmerking voor dit speciale tarief als je bent ingeschreven voor een training of opleiding die in 2022 start, op dit moment aan een training of opleiding deelneemt of dit jaar al hebt deelgenomen.