AIOS

Onder het motto ‘jong geleerd, oud gedaan’ en vanuit de gedachte dat een adequate uitoefening van het vak niet alleen medisch inhoudelijke competenties vereist, maar ook kennis van en vaardigheid in de uitoefening van de verschillende rollen van de medicus, biedt de Academie ook disciplineoverstijgende scholing voor aios. Aios zijn immers de professional, ondernemer, leidinggevende, bestuurder, opleider, onderzoeker of pleitbezorger van de toekomst.

Cursussen

Naast de cursussen die hier worden genoemd kun je ook deelnemen aan de meeste managementcursussen voor medisch specialisten en de vaardigheidstrainingen voor alle (para)medici. De relevante managementcursussen hebben we voor je op een rij gezet op de pagina Cursus kiezen.

In alle cursussen wordt gewerkt met een team van docenten met veel ervaring met de medisch-specialistische zorg.

Samenwerking Academie en De Jonge Specialist

Per 1 januari 2017 biedt de Academie aan leden van De Jonge Specialist korting op de prijzen voor de aioscursussen in open inschrijving. Het betreft de volgende cursussen:

cursusprijs leden DJSprijs niet-leden
Talentenklas €              3.150 €              3.250
Basiscursus ziekenhuismanagement €                 525 €                 545
Profileren voor aios€              1.350€              1.495
Managementcursus NVMM €              2.600 €              2.800

 

Aios nieuwsbrief

De Academie verstuurt ook een paar keer per jaar een nieuwsbrief specifiek voor aios. Wilt je die ontvangen vul dan hier je e-mailadres in.

Aftrekbaarheid studiekosten

In veel gevallen kunnen studiekosten die je maakt als particulier worden afgetrokken van de belasting. Raadpleeg de informatie op de site van de Belastingdienst om te bepalen of dit ook voor jou geldt.