Nieuwe 9-daagse leergang Medisch management in het ziekenhuis voor aios
In verband met de grote belangstelling onder aios voor onze scholing met betrekking tot management en leiderschap heeft de Academie besloten om een speciale variant voor aios te ontwikkelen van de leergang ‘Medisch management in het ziekenhuis’, die wij enkele keren per jaar organiseren voor medisch specialisten. De eerste leergang start op 24 februari 2017.

Sollicitatietraining
Voor veel aios liggen de banen niet voor het oprapen. Dit betekent dat je bij een sollicitatie als beste uit een grote groep moet komen bovendrijven. De eerste én laatste indruk zijn daarbij essentieel.

Wil je graag leren hoe je jouw beste eerste indruk kunt maken? In deze cursus voor bijna jonge klaren krijg je inzicht in wat voor jòu de beste voorbereiding is en welke elementen in het gesprek voor jou en de aanbieder van de vacature belangrijk kunnen zijn.

Inschrijving vijfde Talentenklas geopend
De inschrijving voor de vijfde Talentenklas, die start op 14 september 2017, is geopend. De inschrijftermijn sluit op 1 juni.

Alle deelnemers voeren gedurende het jaar dat het programma loopt een verbeterproject uit. Lees hier de ervaring van Roderick Scherptong, die meedeed aan de eerste Talentenklas.