Na de AIOS-Upgrade op 27 oktober en nu weer het MMV-congres kunnen we zeggen dat we aardig wat congreservaring op aan het doen zijn.

Op 13 december stonden we met onze stand in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein op het drukbezochte MMV-congres. Onze hoogtepunten van de dag: de aftrap met een onvervalste haka, de uitreiking van de A2Award en de leuke gesprekken met onze standbezoekers. Aan het eind van de dag hebben we onder hen weer een mooi boekenpakket verloot.

Uitreiking A2Award

We zijn bijzonder blij met de hoogwaardige kwaliteit van de inzendingen van alle drie de genomineerden, Alex Gosselt, Sanne van Haren Noman en Annelies van Vuren. Maar er kan er maar één winnen en dat is Annelies van Vuren geworden. De award werd aan het begin van het plenaire debat in de middag uitgereikt door Marjolein Kremers, voorzitter van De Jonge Specialist en Michael van Balken, opleider van het jaar 2017, waarna Annelies zelf haar winnende verhaal heeft voorgedragen. Wij zullen haar met plezier ontvangen bij één of meer van onze cursussen.

Verloting boekenpakket

De winnaar van het boekenpakket is Serdar Yavuz geworden. Helaas hebben we hem niet meer op het congres weten op te sporen, maar we zullen zorgen dat hij de boeken alsnog ontvangt.