Of u nu investeert in persoonlijke ontwikkeling of juist meer kennis en vaardigheden wilt opdoen. Onze opleidingen zijn altijd actueel en specifiek toegespitst op de dynamiek van het zorgveld. Zo hebben we ons programma voor 2021 aangevuld met de Masterclass vakgroepvoorzitter en de training Beter [beeld] bellen. 

Maatwerk nodig voor uw team of instelling?

Veel van onze opleidingen kunnen wij voor u op locatie verzorgen. Deze incompany varianten passen wij desgewenst aan, zodat ze perfect aansluiten bij de doelen van de organisatie. 

Meer informatie >>

NIEUW Masterclass Vakgroepvoorzitter

Bent u vakgroepvoorzitter? Sinds kort, misschien al wat langer of beoogd? Vergroot uw leiderschaps- en samenwerkingsvaardigheden met de Masterclass Vakgroepvoorzitter. Deze masterclass geeft inzicht in de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die passen bij het voorzitterschap. 

Unieke follow up
Optioneel kunt u kiezen voor een unieke follow up van begeleide (online) ontmoetingen met deelnemers van deze masterclass gericht op intervisie.

Startdatum 24 februari 2021. Prijs leden FMS en VvAA: € 745,- (€ 765,- niet-leden). Eén dag van 14.00-20.30 uur.

Meer weten?

NIEUW Incompany training Beter [beeld] bellen 

Combineer regie en empathie met deze incompany training Beter [beeld] bellen. Deze training geeft u handvaten en adviezen die u helpen bij het voeren van een prettig en efficiënt gesprek. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie >>

Al aan coaching gedacht?

Ook nieuw bij De Academie is de opleiding tot Medisch Coach Level 1. Leer uzelf kennen vanuit coaching perspectief en investeer in persoonlijke groei. In deze driedaagse training ligt de focus op zelfinzicht, eigen competenties en de invloed daarvan op de omgeving.

Startdatum 28 januari 2021, regio Utrecht. Kosten: FMS en VvAA leden € 2.275,- (niet-leden € 2.350,-)

Meer weten >>