Project Description

E-learning De kern van samen beslissen

Ontdek hoe opleiding kan helpen bij het inbedden van Samen beslissen

Samen beslissen
Samen beslissen is een proces waarin zorgprofessional en patiënt samen bespreken welk medisch beleid het beste bij de patiënt past. Alle mogelijkheden, voor- en nadelen, patiëntvoorkeuren en omstandigheden worden hierin meegenomen. Als onderdeel van het thema Passende zorg wordt het belang van Samen beslissen steeds groter.

e-learning De kern van samen beslissen
Hoe pas jij samen beslissen toe in de dialoog met je patiënt? Voor alle medisch specialisten, opleiders en aios die hun kennis over gespreksvoering en hun communicatieve vaardigheden in samen beslissen aan willen aanscherpen, is er nu de e-learning De kern van samen beslissen. Deze interprofessioneel ingestoken e-learning focust op wat samen beslissen nu écht betekent in je dagelijkse werk als zorgverlener. Je doorloopt vijf verschillende modules opgedeeld in compacte microlearnings van ieder vijftien minuten. Je reflecteert op de manier waarop jij samen beslissen toepast in een dialoog met de patiënt.

Deze e-learning is ontwikkeld vanuit het Programma Uitkomstgerichte zorg in samenwerking met de Federatie, V&VN en NFU.

Aanmelden e-learning
Aanmelden voor deze e-learning is kosteloos en kan op twee manieren:

  • Heb je al een account voor de Digitale Leeromgeving? Ga direct naar naar de Digitale leeromgeving
  • Heb je nog geen account voor de Digitale Leeromgeving? Meld je dan eerst hier aan. Na aanmelding ontvang je binnen maximaal 2 werkdagen toegang tot je gratis account.

Opleidings- en nascholingsaanbod rond Samen beslissen
Het opleidings- en nascholingsaanbod rond Samen beslissen bestaat – naast deze E-learning – uit een Masterclass voor opleiders en een Upgrade training voor a(n)ios. De Masterclass en Upgrade training zijn beide via open inschrijving te volgen én ook incompany – op maat – te organiseren.


Doelgroep
Medisch specialisten, opleiders en aios die hun kennis over gespreksvoering en hun communicatieve vaardigheden in samen beslissen willen aanscherpen

Duur
5 verschillende modules  opgedeeld in compacte microlearnings van ieder circa 15 minuten

Locatie
Online

Accreditatie
Wordt aangevraagd voor 7 punten (ABAN)

Kosten
Deelname aan de e-learning is kosteloos

Vragen over deze opleiding?

Heeft u vragen of wilt u informatie over deze opleiding die u niet op deze pagina vindt? Neem dan contact op met het team van De Academie voor medisch specialisten

088 – 505 34 33
Contact