Project Description

Effectief vergaderen

Meer bereiken in minder vergadertijd

Overleggen en gezamenlijk besluiten nemen: het hoort bij werken in de zorg. Samenwerkingsverbanden worden complexer, en dat betekent dat er meer vergaderd moet worden. Of misschien toch niet…?

Er zijn alternatieven voor vergaderingen die ook uitstekend dienst kunnen doen om tot goede besluitvorming te komen. En er zijn manieren om bestaande processen (inclusief vergaderingen) efficiënter te laten verlopen. Hoe kunnen we onze spaarzame vergadertijd zo effectief mogelijk benutten – het antwoord op die vraag krijgt u in deze training.

Programma
Het programma bestaat uit theorie over verschillende manieren van besluitvorming, die u vervolgens leert hanteren. Ook komen vaardigheden aan bod waarmee u uw organiserend vermogen kunt vergroten.

Deze training kunnen wij voor uw organisatie of samenwerkingsverband op maat maken en op de door u gewenste locatie verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte.

8,7

Deze opleiding wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8,7

Doelgroep
Medici en paramedici die regelmatig deelnemen aan vergaderingen en de indruk hebben dat het een stuk efficiënter zou kunnen maar niet weten hoe dat te realiseren.

Duur
De training duurt een dag.

Accreditatie
6 punten (ABAN).

Locatie
NBC, Nieuwegein

Kosten
Leden VvAA: € 675,-
Niet-leden: € 725,-

Overige bijzonderheden
Voor deze training hanteren we bewust een beperkte groepsgrootte, van maximaal 12 deelnemers.

De Academie organiseert deze training in samenwerking met VvAA Opleidingen en teamcoaching.

Inschrijven

Waarom kiezen voor de training Effectief vergaderen?

  • Concrete handvatten om stroperige vergaderingen om te buigen in effectieve besluitvorming, waardoor u en uw collega’s meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.
  • Kennis van alternatieven voor vergaderingen en toepassing daarvan.
  • Inzicht en tips om besluitvorming te bespoedigen, afspraken te maken en elkaar daarop aan te spreken.
  • Vaardigheden om collega’s alert en betrokken te houden.
  • Kleine groep maakt individuele begeleiding en intensieve interactie mogelijk.
  • De Academie voor medisch specialisten is gespecialiseerd aanbieder en kent uw praktijk.

Inschrijven

Trainer

Martine Timmermans & Mascha de Ridder
Martine en Mascha hebben jarenlange ervaring met het trainen van groepen en individuen. Mascha creëert interactie, een veilig klimaat en geeft heldere uitleg. Martine is to-the-point en maakt altijd de vertaalslag van de theorie naar uw persoonlijke situatie.

Inschrijven

Inschrijven

Deze training wordt meerdere keren per jaar gegeven. Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Schrijft u zich ook in als het programma al is gestart of vol is, want dan krijgt u van ons bericht zodra er een nieuwe groep start.

Inschrijven

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u informatie over deze opleiding die u niet op deze pagina vindt? Neem dan contact op met het team van De Academie voor medisch specialisten.

088 – 505 34 33
E-mail ons