FAQ items aan het laden...
Onderhandelen2019-11-05T16:59:10+01:00

Project omschrijving

Onderhandelen

Sta sterker in onderhandelingsgesprekken

Een makkelijk lopende samenwerking tussen de medisch specialist en diens collega’s, de ziekenhuisdirectie en de zorgverzekeraar is geen vanzelfsprekendheid. Vaak ontstaan lastige gesprekssituaties omdat de onderlinge belangen nu eenmaal niet gelijkgericht zijn, terwijl u wel tot een gezamenlijk resultaat moet komen.

In deze training leert u stap voor stap de spelregels en de fasering van het onderhandelen kennen. U ontdekt waardoor sommige onderhandelingssituaties lastig voor u zijn en wat u kunt doen om effectief te sturen in het gesprek. U krijgt inzicht in hoe u kunt krijgen waar u recht op heeft zonder dat u zich brutaal of al te meegaand hoeft op te stellen. Trucjes komen er niet aan te pas, al leert u deze wel herkennen en uzelf beschermen tegen degenen, die misbruik zouden kunnen maken van uw redelijkheid.

Programma
De training is praktijkgericht en wordt opgebouwd rond een serie korte praktijksituaties. Er wordt ruim geoefend en er is volop ruimte voor vragen.

Deze training kunnen wij voor uw organisatie of samenwerkingsverband op maat maken en op de door u gewenste locatie verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte.

8,9

Deze opleiding wordt door deelnemers gewaardeerd met een 8,9

Doelgroep
Medici en paramedici die hun onderhandelingsvaardigheden willen versterken.

Duur
De training duurt een dag, van 9.30 – 17.00 uur.

Accreditatie
6 punten (ABAN).

Locatie
Papendorp Utrecht.

Kosten
Leden VvAA: € 525,-
Niet-leden: € 565,-

Overige bijzonderheden
Voor deze training hanteren we bewust een beperkte groepsgrootte, van maximaal 12 deelnemers.

De Academie organiseert deze training in samenwerking met VvAA Opleidingen & Teamcoaching.

Inschrijven

Waarom kiezen voor de training Tijdbesparend vergaderen?

  • Concrete handvatten om stroperige vergaderingen om te buigen in effectieve besluitvorming, waardoor u en uw collega’s meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden.
  • Kennis van alternatieven voor vergaderingen en toepassing daarvan.
  • Inzicht en tips om besluitvorming te bespoedigen, afspraken te maken en elkaar daarop aan te spreken.
  • Vaardigheden om collega’s alert en betrokken te houden.
  • Kleine groep maakt individuele begeleiding en intensieve interactie mogelijk.
  • De Academie voor Medisch Specialisten is gespecialiseerd aanbieder en kent uw praktijk.
Inschrijven

Trainer

Trainer Wout Raadgers:
“Als adviseur en begeleider van maatschappen, vakgroepen, medische staven en wetenschappelijke verenigingen, weet ik uit ervaring hoe belangrijk onderhandelingsvaardigheden zijn en wat een goede onderhandeling kan opleveren. Deze training is voor mij pas geslaagd als deelnemers antwoord hebben gekregen op hun vragen en persoonlijk zijn gegroeid.”

Inschrijven

Inschrijven

Deze training wordt meerdere keren per jaar gegeven. Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Schrijft u zich ook in als het programma al is gestart of vol is, want dan krijgt u van ons bericht zodra er een nieuwe groep start.

Inschrijven

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u informatie over deze opleiding die u niet op deze pagina vindt? Neem dan contact op met de Academie voor Medisch Specialisten.

030 – 247 4197
E-mail ons