Project Description

Training You’ve got the power

Oefen invloed uit op een veilig leer- en werkklimaat  

Er is veel aandacht voor het versterken van een veilig leer- en werkklimaat , zowel vanuit de LAD, De Jonge Specialist als de Federatie. Binnen een veilig leer- en werkklimaat kan gezond en veilig worden gewerkt en onbevreesd worden geleerd.

De werking van ‘power dynamics’ en de mate van ‘deep democracy’zijn belangrijke factoren die de ervaren veiligheid binnen de leer- en werkomgeving bepalen. De werking van powerdynamics zegt iets over de machtsdynamiek, de mate van deep democracy over de ruimte die – bij besluitvorming – wordt gegeven aan alle meningen.

Als aios of anios ben je waarschijnlijk zeer bewust van power dynamics binnen een afdeling of vakgroep. Het is niet altijd makkelijk om negatieve aspecten hiervan bespreekbaar te maken. En nog moeilijker lijkt het om zelf invloed uit te oefenen op de power dynamics vanuit een afhankelijke of ondergeschikte positie?

De training You’ve got the power is bedoeld voor alle aios en anios. Je maakt diepgaand kennis met de begrippen power dynamics en deep democracy en leert vervolgens over de rol en werking ervan. Daarna oefen je samen met een trainingsacteur hoe je negatieve aspecten van power dynamics herkent en bespreekbaar maakt én zelf positief invloed uit kunt oefenen op het versterken van een veilig leer-en werkklimaat.

Doelgroep
Alle aios en anios  

Duur
1 dag

Locatie
Akoesticum in Ede
(naast het station en vlakbij de snelweg) 

Kosten
€ 850,-

Overige bijzonderheden
Maximaal 12 deelnemers

Inschrijven

Waarom kiezen voor de training You’ve got the power?

  • Herken power dynamics en deep democracy in de leer- en werkomgeving

  • Krijg diepgaander inzicht in de rol en werking van power dynamics en deep democracy

  • Leer hoe je negatieve aspecten van power dynamics bespreekbaar maakt

  • Oefen met tools om positieve invloed uit te oefenen op powerdynamics

Inschrijven

De deskundige begeleiders

Noël Battal en Natasja Looman zijn beiden psycholoog, hypnotherapeut en trainer. Zij hebben meer dan 20 jaar werkervaring. Natasja Looman doet daarnaast onderzoek naar intraprofessioneel samenwerken tussen artsen en de rol van context, cultuur en machtsdynamiek. In november 2022 promoveerde zij op dit onderwerp. In een training komen Noël en Natasja snel tot de kern. Je maakt kennis met praktische technieken die je direct kunt toepassen in je eigen situatie.

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Als de training al is gestart of vol is, wordt u op de wachtlijst geplaatst. U krijgt bericht zodra er een nieuwe groep start.

Inschrijven

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Heeft u vragen of wil je informatie over deze opleiding die je niet op deze pagina vindt? Neem dan contact op met het team van De Academie voor Medisch Specialisten.

088 – 505 34 33
E-mail ons