Project Description

Vaardigheidstrainingen in opdracht

Trainingen op maat voor maximaal leereffect

Voor zorginstellingen, medische staven, vakgroepen en maatschappen verzorgen wij diverse kennis- en vaardigheidstrainingen op maat. Het voordeel van deze incompany trainingen is dat wij ons vaste aanbod, waarmee wij al jaren ervaring hebben en dat wij steeds actualiseren op basis van feedback van deelnemers, precies afstemmen op uw wensen en leerdoelen. Bovendien kan er binnen de groep waardevolle discussie en feedback komen, doordat er veel ruimte is voor eigen inbreng en casuïstiek vanuit uw dagelijkse praktijk. Kortom: u bereikt maximaal leereffect en vergroot tegelijkertijd de teamgeest.

Incompany

Training op maat

Doelgroep
Medisch specialisten, overige leden van medische staven en aios.

Duur
Eén tot zeven dagdelen.

Accreditatie
Wordt voor elke incompany training door ons aangevraagd bij ABAN.

Locatie
Incompany of op locatie naar keuze.

Kosten
De prijs is op aanvraag.

Contact

Ons aanbod

Vaardigheidstrainingen die De Academie in opdracht kan verzorgen gaan over:

  • Time- en stressmanagement
  • Vergadertechnieken
  • Onderhandelen
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Overtuigend overkomen
  • Effectief communiceren
  • Onderlinge samenwerking
  • Feedback geven.

Afhankelijk van uw vraag is het ook mogelijk om een combinatie aan te bieden: inhoud en omvang kunnen in overleg bepaald worden. De duur kan bijvoorbeeld variëren van één tot zeven dagdelen. De opzet is flexibel: ochtend, middag, avond, na werktijd, in blokken of gespreid.

Training stafbestuur GGZ

Kleine groepen, groot effect

Op basis van onze jarenlange ervaring raden wij aan om bij deze incompany trainingen te werken met kleinere groepen, van maximaal tien tot twaalf deelnemers. Daarmee creëren we een open sfeer waarin deelnemers hun eigen vragen en ervaringen kunnen delen. Bovendien kan er dan intensiever worden geoefend; bij een aantal onderdelen wordt een trainingsacteur ingezet. Voor deze incompany trainingen werken wij nauw samen met VvAA Opleidingen & Teamcoaching.

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u informatie over deze opleiding die u niet op deze pagina vindt? Neem dan contact op met ons via: 

088 – 505 34 33
e-mail