Project Description

Visitatietrainingen

Doelgericht visiteren: beoordelen en adviseren

Goed visiteren is een vak apart. Hoe krijgt u als visitator zoveel mogelijk informatie van de maatschap en van de andere gesprekspartners, zoals de raad van bestuur en de medische staf? En welke rol vervult u: treedt u vooral op als adviseur of meer als beoordelaar?

In samenwerking met de Federatie Medisch Specialisten biedt De Academie voor Medisch Specialisten visitatietrainingen voor (nieuwe) leden van visitatiecommissies. Samen met de Federatie werken wij aan een vernieuwing van de visitaties, in nauw overleg met de wetenschappelijke verenigingen. De actuele status daarvan verwerken wij in ons aanbod van visitatietrainingen, die wij op maat aanbieden.

Wilt u weten hoe een incompany traject er voor u uit kan zien? Neemt u voor voorbeelden van visitatietrainingen op maat contact met ons op.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Incompany

Training op maat

Doelgroep
(Nieuwe) Leden van visitatiecommissies of voltallige commissies.

Duur
In overleg vast te stellen.

Accreditatie
6 punten (ABAN).

Locatie
Incompany of op locatie naar keuze.

Kosten
De prijs is op aanvraag.

Groepsgrootte
Bij voorkeur maximaal 12 deelnemers.

Ons aanbod

  • Basistraining visitatie
    De basistraining duurt één dag. In de ochtend bespreken we modellen en methodieken die worden gehanteerd, ’s middags oefenen we met gesprekstechnieken en simulaties. De training is bedoeld voor wetenschappelijke verenigingen die nieuwe leden van visitatiecommissies of voltallige commissies willen laten trainen. Er wordt nauw aangesloten bij het eigen visitatiemodel en het eigen instrumentarium van de betreffende vereniging.

  • Varianten op de basistraining
    De basistraining visiteren kunnen wij in een maatwerkvariant afstemmen op de ervaring van de deelnemers en hun specifieke leerbehoeften. De omvang van de scholing stellen we dan in overleg vast.

Anderen bekeken ook

Advies nodig?

Wilt u weten hoe deze training er voor u uit kan zien? Neemt u voor voorbeelden van visitatietrainingen op maat contact met ons op.

088 – 505 34 33
Contact