Kies uit ons brede aanbod

Of u nu specialist bent, aios of paramedisch professional: De Academie heeft een breed opleidingsaanbod, gericht op een grote diversiteit aan leerdoelen en individuele ontwikkelvragen.

Neem contact op
Bekijk volledig aanbod

Management en leiderschap

De diverse managementopleidingen in ons aanbod koppelen altijd wetenschappelijke theorieën over leidinggeven aan de dagelijkse zorgpraktijk. Dat geeft u concrete handvatten voor uw dagelijkse werk.

Ons aanbod management en leiderschap

Bestuur en beleid

Onze opleidingen op het gebied van bestuur en beleid helpen u de strategie van uw organisatie af te stemmen op de ontwikkelingen in de markt, te bepalen waar de sterke punten van uw organisatie liggen en deze te vertalen naar concrete doelen en beleid.

Ons aanbod bestuur en beleid

Persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden

Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het versterken van relevante, concrete vaardigheden bieden wij pragmatische trainingen en workshops, die steevast hoog worden beoordeeld. Van cursussen op het gebied va medische ethiek tot aan mindfulness en compassie, van effectief communiceren tot onderhandelen.

Ons aanbod persoonlijke ontwikkeling

Coaching

Coaching is in feite een intensieve, geïndividualiseerde vorm van scholing. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin coaching u beter en sneller verder kan helpen dan welke groepsgewijze scholing dan ook. Door het één-op-één karakter is het een zeer effectief leerproces, dat de gelegenheid biedt om te reflecteren op eigen leervragen.

Lees de folder
Neem contact met ons op

Incompany

Een groot aantal van onze opleidingen kunnen wij ook incompany aanbieden. In deze gevallen maken wij de opleiding op maat, volledig aansluitend bij uw situatie en leerdoelen. Voor specifieke incompany opleidingen kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vertel ons uw opleidingswensen

Snel in contact?

U heeft uw opleiding gevonden, of wilt nog meer weten. Neem dan contact op.

088 – 505 34 33
Contact