Kies uit ons brede aanbod

De Academie heeft een breed opleidings- en trainingsaanbod voor medisch specialisten en a(n)ios

Bekijk aanbod voor aios en anios
Bekijk aanbod voor bestuurs- en commissieleden wv-en
Bekijk aanbod voor medisch specialisten
Ga naar de opleidings- en trainingsagenda

Bestuur en management

Behoefte aan basiskennis over management en beleid? Of juist de wens om diepgaander inzicht te krijgen in bestuur en management van zorginstellingen? Bijvoorbeeld (ter voorbereiding op een rol) als vakgroepvoorzitter, medisch manager, (staf)bestuurder, toezichthouder of opleider?  De Academie heeft voor medisch specialisten én voor a(n)ios een passende opleiding of training op het gebied van bestuur en management.

Naar aanbod bestuur en management

Intercollegiale coaching

Intercollegiale coaching is een vorm van werkgerelateerd leren op basis van gesprekken met een gelijkwaardige collega. Een coachende omgeving draagt bij aan een betere kwaliteit. De Academie biedt vier opeenvolgende trainingen voor medisch specialisten die zich willen bekwamen in het coachen van collega’s.

Naar aanbod intercollegiale coaching

Leiderschap en vaardigheden

Op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en het versterken van relevante, concrete vaardigheden bieden wij diverse opleidingen en trainingen, die steevast hoog beoordeeld worden door onze deelnemers. Van cursussen op het gebied van krachtig persoonlijk leiderschap tot ethiek voor medici, van effectief communiceren tot onderhandelen.

Naar aanbod leiderschap en vaardigheden

Coaching

Coaching is in feite een intensieve, geïndividualiseerde vorm van scholing. Er zijn allerlei situaties denkbaar waarin coaching u beter en sneller verder kan helpen dan welke groepsgewijze scholing dan ook. Door het één-op-één karakter is het een zeer effectief leerproces, dat de gelegenheid biedt om te reflecteren op eigen leervragen.

Neem contact met ons op

Incompany

Een groot aantal van onze opleidingen kunnen wij ook incompany aanbieden. In deze gevallen maken wij de opleiding op maat, volledig aansluitend bij uw situatie en leerdoelen. Voor specifieke incompany opleidingen kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vertel ons uw opleidingswensen

Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem contact op om nader kennis te maken en stel al je vragen. 

Naar onze contactgegevens