Wie wij zijn

Sinds 2008 zijn wij actief met opleidingen voor medische professionals die hen helpen hun werk beter te kunnen doen. Dat doen wij met een gedreven team van professionals. Graag stellen wij De Academie uitgebreider aan u voor.

Uniek: onze eigen leerstoel

Om onze opleidingsaanbod te versterken, hebben wij sinds 1 november 2014 de leerstoel ‘Medisch Management en Leiderschap’ ingesteld bij het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg (iBMG) van de Faculteit der Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Carina Hilders is benoemd tot bijzonder hoogleraar op deze leerstoel.

Lees meer

Deskundige en bevlogen trainers

Wetenschappelijk verantwoord en praktisch relevant – dat is hoe wij ons opleidingsaanbod vormgeven. Maar minstens zo belangrijk is hoe wij kennis en vaardigheden zo goed mogelijk kunnen overbrengen. Onze docenten en trainers selecteren wij daarom met de grootste zorgvuldigheid. Zij hebben jarenlange didactische ervaring én kennen de dagelijkse praktijk van de zorg.

Maak kennis met onze opleiders

Onze organisatie in het kort

Naast het team van ervaren trainers en docenten bestaat De Academie uit een bureau, dat het beleid uitstippelt en alle primaire processen coördineert en bewaakt. Er is een Raad van Commissarissen die toezicht houdt op het gevoerde beleid. Daarnaast hebben we een Programmaraad, die de kwaliteit van onze opleidingen kritisch toetst.

Lees meer over onze organisatie

Werken bij De Academie

Regelmatig zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons gespecialiseerde docententeam, naar versterking van ons bureau en naar innovatieve samenwerkingsvormen. Ook als wij geen concrete vacatures hebben, komen wij graag in contact met experts die iets voor onze doelgroep en ons aanbod kunnen betekenen.

Vacatures en open sollicitaties

Meer informatie?

Wilt u meer weten over een opleiding, onze docenten of onze werkwijze? Stel ons uw vraag, wij helpen u graag verder.

088 – 505 34 33
Contact