FAQ items aan het laden...
Onze organisatie2019-02-15T00:54:43+00:00

Onze organisatie

De organisatie van De Academie voor Medisch Specialisten ziet er zo uit:

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van De Academie wordt gevormd door:

drs. M.L.A. Favié
drs. M.L.A. Faviévoorzitter, apotheker
Voorzitter Bogin
mevr. prof. dr. A.A. de Bont
mevr. prof. dr. A.A. de Bont
hoogleraar in de Sociologie van zorginnovaties verbonden aan Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM), onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam
dr. W.S.I.M. van den Wijngaart
dr. W.S.I.M. van den WijngaartKNO-arts
oud-bestuurslid Federatie Medisch Specialisten

Het bureau

De medewerkers verbonden aan De Academie voor Medisch Specialisten:

Drs. Jolande A. Verhulst
Drs. Jolande A. Verhulstdirecteur
Jolande Verhulst is directeur van De Academie voor Medisch Specialisten. Zij is in 1990 afgestudeerd bij iBMG en heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met projecten, implementaties en veranderingen in de zorg.
Anita van Amerongen – Brouwer
Anita van Amerongen – BrouwerOpleidingscoördinator en bestuur
Anita is werkzaam bij De Academie vanaf de oprichting in september 2008. Zij coördineert de werkzaamheden voor o.a. de leergang Management voor Medici, de AIOS Talentenklas, diverse incompanytrainingen en cursussen in open inschrijving. Daarnaast ondersteunt zij de raad van commissarissen, Aandeelhouders, Programmaraad en het coachingsnetwerk en is zij belast met de accreditatie.
Julia Rog
Julia Rogcursuscoördinatie en financiën
Julia heeft jarenlange ervaring als financieel manager in de zakelijke dienstverlening. Haar kennis van financiën en projectadministratie zet zij met veel enthousiasme in voor de backoffice van De Academie en financiële rapportage en afhandeling.
Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de coördinatie van de cursussen in opdracht, waarvoor zij het eerste aanspreekpunt vormt.
Annette van Ginkel
Annette van GinkelCommunicatie
Annette is een ervaren communicatieprofessional en werkt met plezier aan het verbeteren van de (marketing)communicatiestrategie van onze organisatie.
Janis Landsbergen
Janis LandsbergenOpleidingscoördinator
Sinds december 2018 werkt Janis bij het bureauteam. Daarvoor is zij jarenlang als managementassistente en secretaresse werkzaam geweest bij onder andere ProRail en de Federatie Medisch Specialisten.

Hierdoor heeft zij ervaring met het plannen en organiseren van evenementen, wat goed van pas komt bij haar nieuwe rol die zij met enthousiasme vervult.
Janis is onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van opleidingen, en met name die van arts in opleiding tot specialist.

Iris Sengers
Iris SengersChief Operations Officer
Daar waar mens, ontwikkeling en kwaliteit van werken en leven samenkomen, levert Iris inspiratie, overzicht en daadkracht. Samen met de bureaumedewerkers van De Academie staat zij voor de ultieme beleving vanaf het eerste contact tot en met het onderhouden van de klantrelatie met iedere deelnemer die een opleiding wil volgen. Sinds december 2018 is Iris werkzaam als COO bij de Academie. Zij heeft daarvoor als (beleids)adviseur gewerkt bij de Federatie Medisch Specialisten, waar zij haar bijdrage leverde aan verscheidene beleidsdossiers, waaronder het leveren van ‘de juiste zorg op de juiste plek’, Visiedocument ‘De Medisch Specialist 2025’ en de Wet Normering Topinkomens. Zij is afgestudeerd als notarieel en gezondheidsjurist.

Algemene voorwaarden, klachtenregeling en privacy

Op het moment dat u zich inschrijft voor een opleiding bij De Academie vindt u hier de voorwaarden waaronder wij optimale service aan u verlenen. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat u ons wilt adviseren om een aanpassing in onze procedure toe te passen, of u heeft een vraag of klacht, dan vindt u hieronder de benodigde informatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over een opleiding, onze docenten of onze werkwijze? Stel ons uw vraag, wij helpen u graag verder.

030-247 4197
Contact