Onze organisatie

De organisatie van De Academie voor Medisch Specialisten ziet er zo uit:

Het bureau

De medewerkers verbonden aan De Academie voor Medisch Specialisten:

Drs. Jolande A. Verhulst
Drs. Jolande A. Verhulstdirecteur
Jolande Verhulst is directeur van De Academie voor medisch specialisten. Zij is in 1990 afgestudeerd bij iBMG en heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met projecten, implementaties en veranderingen in de zorg.
Anita van Amerongen – Brouwer
Anita van Amerongen – BrouwerOpleidingscoördinator
Anita is werkzaam bij De Academie voor medisch specialisten vanaf de oprichting in september 2008. Daarvoor heeft zij lange tijd gewerkt bij de Landelijke Specialisten Vereniging (nu: Federatie Medisch Specialisten). Bij de Academie coördineert Anita de werkzaamheden voor o.a. de leergang Management voor medici, de Aios Talentenklas, diverse incompanytrainingen en open inschrijving opleidingen. Daarnaast ondersteunt zij het coachingsnetwerk en organiseert zij de accreditatie van het opleidingenaanbod van De Academie voor medisch specialisten.
Janis Kuyten
Janis KuytenOpleidingscoördinator
Sinds december 2018 werkt Janis bij het bureauteam. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van opleidingen, en met name die van arts in opleiding tot specialist. Haar ervaring met het plannen en organiseren van evenementen, komt goed van pas bij haar rol als opleidingscoördinator die zij met enthousiasme vervult. Daarvoor is zij jarenlang als managementassistente en secretaresse werkzaam geweest bij onder andere ProRail en de Federatie Medisch Specialisten.
Henriette Faas
Henriette FaasOpleidingscoördinator
Van plannen, regelen en organiseren krijgt Henriëtte veel energie. Ze vervult daarin graag een coördinerende rol. Met veel enthousiasme is ze sinds juni 2019 aan het werk als opleidingscoördinator binnen De Academie voor medisch specialisten. Zij is daar verantwoordelijk voor diverse open inschrijving opleidingen. Henriëtte werkte daarvoor jarenlang als assistant bij een vastgoedorganisatie, waarbij zij als spin in het web opereerde binnen de Healthcare afdeling.

Algemene voorwaarden, klachtenregeling en privacy

Op het moment dat u zich inschrijft voor een opleiding bij De Academie vindt u hier de voorwaarden waaronder wij optimale service aan u verlenen. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat u ons wilt adviseren om een aanpassing in onze procedure toe te passen, of u heeft een vraag of klacht, dan vindt u hieronder de benodigde informatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over een opleiding, onze docenten of onze werkwijze? Stel ons uw vraag, wij helpen u graag verder.

030-247 4197
Contact