De inschrijvingen voor de A2Award zijn open! Alweer voor de vierde keer op rij reiken we dit jaar de prijs uit aan de a(n)ios met het beste verhaal. De schrijfwedstrijd heeft dit jaar als thema: “Voorop in vernieuwing”, aansluitend bij het thema van het MMV-congres dat georganiseerd wordt door de Federatie Medisch Specialisten in december. Passend bij de tijdsgeest van de medische vervolgopleidingen. Passend bij de impact die de COVID-crisis heeft gehad en nog steeds heeft.

De winnaar verdient een cursusvoucher ter waarde van € 1.500,-. De A2Award is bedacht door De Jonge Specialist en De Academie voor medisch specialisten en is bedoeld om een a(n)ios in het zonnetje te zetten.

Doe mee!

We nodigen je van harte uit om een kort inspirerend verhaal (maximaal 600 woorden) te schrijven over wat jou motiveert en inspireert om voorop in vernieuwing te blijven. Het onderwerp kan variëren van praktijkperikelen en ervaringen tot persoonlijke ontwikkeling, alles mag als het maar aansluit bij het thema ‘Voorop in Vernieuwing’. Mail je inzending vóór vrijdag 30 oktober naar info@dejongespecialist.nl.

Voorselectie en beoordeling

Bij meer dan tien inzendingen wordt een voorselectie gemaakt door betrokkenen van DJS en De Academie. Tijdens de voorselectie wordt een shortlist gemaakt van tien inzendingen die aan de jury worden voorgelegd. De inzendingen worden beoordeeld op originaliteit en aansluiting bij het thema. Ook zoeken we een verhaal dat persoonlijk en inspirerend is.

Prijs

De beste inzending wordt beloond met een waardevoucher van € 1.500, waarmee kan worden deelgenomen aan een (deel van een) cursus naar keuze bij De Academie voor medisch specialisten. De Academie en De Jonge Specialist werken samen om het cursusaanbod van De Academie optimaal af te stemmen op de wensen en behoeften van a(n)ios op het gebied van medisch management en diverse vormen van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Leden van De Jonge Specialist genieten korting op de cursusprijs van de meeste cursussen van De Academie. Voor meer informatie over het cursusaanbod klik hier.

Het winnende verhaal wordt tevens gepubliceerd in het DJS magazine en op de websites van DJS en De Academie. De drie genomineerden mogen gratis deelnemen aan het digitale MMV congres op 9 december.

Praktische informatie

  • Maximaal 600 woorden.
  • Inzenden vóór vrijdag 30 oktober naar info@dejongespecialist.nl.
  • Uiterlijk 19 november worden de drie genomineerden bekendgemaakt en persoonlijk uitgenodigd voor het MMV-congres op 9 december.

Bestuursleden van De Jonge Specialist, LOVAH, VASON, VAAVG en LOSGIO zijn uitgesloten van deelname.