Anne Marie Bosch

Door Academie op in testimonials

anne maria boschAnne Marie Bosch is algemeen chirurg in Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. Ze deed de ‘Masterclass startende opleider’.

 “Sinds enkele maanden ben ik opleider heelkunde/chirurgie en verder ben ik gevraagd voor het dagelijks bestuur van de Centrale Opleidingscommissie. Je merkt dat er ontzettend veel op je afkomt. Wat moet ik allemaal doen, hoe krijg ik het geregeld?

We zaten als opleiders van veel verschillende disciplines bij elkaar en je ervaart dat iedereen met hetzelfde gevoel rondloopt. Dan is het zeer prettig dat de veelheid van instanties eens op een rijtje wordt gezet en de onderlinge samenhang wordt benoemd. In een leuke spelvorm konden we er verder met elkaar over nadenken en discussiëren.

De opzet van de cursus was gevarieerd en de sprekers waren heel kundig. De zwaarte van alles waar je tegenaan loopt werd duidelijk gemaakt; waar je echt energie in moet stoppen en wat min of meer vanzelf loopt. De grootste klus, het maken van het lokaal opleidingsplan, kwam ook aan bod. De docenten konden de aandacht uitstekend vasthouden, terwijl het best taaie stof is. Ik vond het een goedverzorgde cursus.”