Casper Rokx

Door Academie op in testimonials

casper rokxCasper Rokx is internist-infectioloog i.o. en werkzaam in het Erasmus MC te Rotterdam. Hij volgde de tweede Talentenklas.

“De Talentenklas vond ik een ontzettend nuttige aanvulling op mijn fase van de opleiding. Als ouderejaars aios wil je vaak meer grip krijgen op processen binnen de zorg. De Talentenklas was een training in vakoverstijgende disciplines die hierbij helpen. De vaardigheden die je leert komen van pas in je leven als arts, onderzoeker en mens. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap staan voorop.

Het aardige was dat ook de punten waarin je je kan verbeteren precies in kaart worden gebracht. Coaches analyseren hoe jij reageert in een onverwachte situatie waar druk op staat. Inzichtelijk wordt gemaakt wat jouw valkuil is en hoe je die kunt aanpakken. Een ander belangrijk onderdeel daagt je uit om de leiding te nemen over een te veranderen proces in je eigen omgeving. Uit de praktijk leer je de hobbels te herkennen en effectief op te lossen.

De Talentenklas en de collega-aios van verschillende specialismen die je ontmoet zijn inspirerend voor mij en van blijvende waarde. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds gebruik ik de opgedane vaardigheden regelmatig.”