Edin Hajder

Door Academie op in testimonials

Edin HajderEdin Hajder, plastisch chirurg i.o. en werkzaam in het VUmc te Amsterdam, volgde de tweede Talentenklas.

“Al vanaf het begin van mijn studie doe ik bestuurszaken naast mijn opleiding. Ik ben geïnteresseerd in beleid- en managementzaken binnen de gezondheidszorg en met de Talentenklas zocht ik verdieping bij wat ik in de praktijk al toepaste.

Het programma is sterk gericht op ontwikkeling van je persoonlijkheid. Zo wordt er specifiek gekeken naar jouw leiderschapskwaliteiten en aan de hand van je sterke en zwakke punten ga je aan de slag. De modules zijn over een heel jaar verspreid en door de tussentijdse huiswerkopdrachten blijf je er in deze periode ook echt mee bezig.

Wat ik bijzonder waardevol vond is dat je met AIOS in aanraking komt die een heel ander specialisme uitoefenen, een andere achtergrond hebben, elders uit het land afkomstig zijn maar wel dezelfde passie en ambitie delen. Je voert gezamenlijk opdrachten uit, je begeleidt elkaar en er ontstaat een echte dynamiek in de groep. Verder maakten we kennis met succesvolle mensen uit het veld. Collega-artsen die een grote verandering teweeg hebben gebracht. Hun verhalen inspireerden enorm.”