Gerko Moens

Door Academie op in testimonials

gerko moensGerko Moens is orthopedisch chirurg en lid van het Stafbestuur van het Ziekenhuis Bernhoven te Uden. Hij volgde een coachingstraject.

“Als bestuurslid van het ziekenhuis kreeg ik een coachingstraject aangeboden. Hoewel ik zelf niet direct zelf de behoefte hieraan had, hebben de sessies mij wel degelijk inzicht gegeven.

De coach nam heel bewust de tijd voor de gesprekken en het knappe vind ik dat zij redelijk snel inzicht had in mijn functioneren. Vanuit die basis kon ze inspelen op mijn behoeftes. Dat gebeurde op een heel persoonlijke manier; niet volgens een opgelegd stramien vanuit een boekje. Ik kreeg bijvoorbeeld de tip om iets concreter en kordater te zijn. In de praktijk merk ik dat dit mijn werk als leidinggevende vergemakkelijkt. Het scheelt energie en discussie en de besluitvorming verloopt soepeler.

Een dergelijk coachingstraject kan ik dan ook zeker aanbevelen. Natuurlijk wanneer je denkt dat je coaching nodig hebt, maar ook als je meent dat dat niet zo is. Er zijn namelijk altijd wel dingen die je kunt verbeteren.”