Walther van Mook

Door Academie op in testimonials

walther van mookWalther van Mook is internist – intensivist en werkzaam in het Maastricht Universitair Medisch Centrum. Hij volgde de cursus ‘Basics van management en beleid‘.

“Op het huidige punt in mijn carrière vond ik het wenselijk wat meer aan management en beleid te gaan doen. Veel doe ik vanuit intuïtie, maar het is goed eens kennis te nemen van de theoretische achtergronden die in de cursus worden gegeven.

De docenten die lesgeven zijn bijzonder gemotiveerd en met kennis beslagen. Ik houd van mensen die veel energie en passie hebben. Ook inhoudelijk zijn ze sterk, evenals in de interactie met de deelnemers. Je merkt dat men jarenlange ervaring heeft op de deelgebieden waarover men les geeft. Neem bijvoorbeeld de financiering van de gezondheidszorg en de nieuwe vergoedingenstructuur voor medisch-specialisten (DOT-structuur). Op zich saaie materie, maar het is geweldig om te bemerken dat iemand écht weet hoe het zit.

De driedaagse cursus, die qua tijdbesteding binnen de perken blijft, heeft me gigantisch geënthousiasmeerd. Ik ga me zeker nog een keer inschrijven voor een meerdaagse vervolgcursus.”