Uroloog in opleiding  Charlotte Christiaansen is oud-deelnemer van de Aios Talentenklas. Zij motiveert in een korte vlog  waarom zij iedereen gunt om deze specifieke ontwikkel- en leerervaring mee te maken.

 

Allereerst vanwege de setting met leeftijdgenoten met ambitie om de zorg mede vorm te geven. Bij Charlotte, Linda (anesthesioloog in opleiding), Jill (longarts in opleiding) en Lenneke (fellow kinderoncologie) resulteerde dit onder andere in  het symposium ‘Bouwen vanuit Vertrouwen’.

De Aios Talentenklas is een versneller voor medisch leiderschap en managementvaardigheden. Die combinatie is een must voor elke aios op de werkvloer voor het ontwikkelen van gedragen beleid en in innovatietrajecten. De rode draad van de leergang is groei naar leiderschap. Centraal staan de eigen ontwikkeling, het vergroten van kennis, visieontwikkeling en het leren van de ervaring van anderen. Deze ‘pressure cooker’ is ontwikkeld door De Academie voor Medisch Specialisten, het Platform Medisch Leiderschap, de Jonge Specialist, de projectleider Medisch Leiderschap CanBetter (KNMG) en een aantal enthousiaste opleiders.

De opleiding start op 29 oktober 2020. Schrijf je daarom nu in, je bent welkom.

Kosten: Voor leden van De Jonge Specialist: € 3.550,-. Voor niet-leden: € 3.750,-
Diverse opleiders zijn bereid een deel van deze kosten voor hun rekening te nemen, dus vraag naar de mogelijkheden bij jouw opleider.

Locatie: Akoesticum Ede ; en De Academie voor medisch specialisten Utrecht