Coaches

Hieronder vindt u een overzicht van de vijftien coaches in ons netwerk.

Meer informatie over toetreding tot het coachesnetwerk vindt u hier.


 • Cees van Elst

  Cees brengt ruim vijfentwintig jaar ervaring mee als (team)coach, opleider en trainer. Hij vindt zijn inspiratie in het begeleiden van intra- en intermenselijke dynamieken. Cees werkt oplossingsgericht, is ontspannen en waar nodig directief. Zijn motto: "Let’s go to te heart of the matter”.

  Lees meer

 • Sija Bos

  Sija Bos is zelfstandig gevestigd psycholoog en coach te Utrecht en begeleidt leerprocessen waarbij bewustwording en reflectie, een positieve benadering en persoonlijk leiderschap centraal staan. Zij coachte sinds 1998 honderden medici en andere professionals.

  Lees meer

 • Paul Wormer

  Paul Wormer praktiseerde veertien jaar als arts en is inmiddels ruim tien jaar actief als zelfstandig adviseur, trainer en coach. Hij schreef de boeken ‘Captains of Medicine’ en de ’Vitaliteitsbijbel’. Loopbaan- en ontwikkelingsgericht.

  Lees meer

 • Ineke Booij

  Ineke Booij begeleidt sinds vijftien jaar collega’s, zowel individueel als in groepsverband. Zij is opgeleid als psychiater/psychotherapeut. Nu werkt zij als ervaren coach, dagvoorzitter, procesbegeleider en conflictbemiddelaar.

  Lees meer

 • Dieta Mietus

  Dieta is psycholoog en coach. Zij heeft een eigen bureau voor coaching en online talentontwikkeling. Inmiddels heeft zij meer dan tien jaar ervaring met het coachen van artsen. Aangevuld met de diensten individuele sollicitatietrainingen, loopbaankeuzes en het verbeteren van (CANMEDS) competenties.

  Lees meer

 • Ralph Spritzer

  Voormalig medisch-specialist, breed opgeleid in coaching, begeleiding en communicatie. Gespecialiseerd in balans werk/privé, loopbaanvragen, communicatie en conflicten, stress en burn-out-klachten. Ondersteunt al bijna vijftien jaar collega’s.

  Lees meer

 • Ingrid Groot

  Ingrid is psycholoog, coach en trainer. Ze coacht (medische) professionals die vragen hebben op het grensvlak van werk en leven. Hoe zorg je goed voor jezelf en hoe vind je de balans tussen werk en privé die voor jou goed voelt, zijn thema’s waar zij graag mee werkt.

  Lees meer

 • Yolande Witman

  Zelfstandig organisatieadviseur, trainer en coach. Zij combineert de advies- en coachingspraktijk met wetenschappelijk onderzoek in de gezondheidszorg. Thema's onder andere: leiderschap, loopbaanperspectief, professionalisering, opleidingskwesties en samenwerking.

  Lees meer

 • Carola Oranje

  Zelfstandig adviseur met als specialisaties: personal coaching, intervisie, fusiebegeleiding en leiderschapsontwikkeling. Haar missie is optimale communicatie binnen de gezondheidszorg.

  Lees meer

 • Maleene de Ridder

  Maleene is als gezondheidswetenschapper al ruim twintig jaar actief op het gebied van arbeid en gezondheid. Sinds 1989 is zij gevestigd als zelfstandig coach, trainer en adviseur.

  Lees meer

 • Erna Baars

  Erna heeft een coach-/consultantpraktijk in Naarden. Zij is internationaal geaccrediteerd executive coach. Door haar lange ervaring als medicus heeft zij veel affiniteit met de dynamiek tussen professionals en organisaties in de zorg. Middels reflectieve exploratie vinden haar cliënten passende oplossingen of veranderstrategieën.

  Lees meer

 • Anke Meijs

  Vanuit haar eigen bureau coacht ze medisch specialisten en begeleidt ze vakgroepen bij veranderings- en samenwerkingstrajecten.

  Lees meer

 • Helma Westerhof

  Helma is communicatiecoach en -trainer. Zij werkt veel met medisch specialisten die coachvragen hebben op gebied van communicatie; in het patiëntencontact of in de samenwerking met collega’s. Zij willen graag effectiever, doelgerichter, empathischer of met meer plezier en ontspanning communiceren.

  Lees meer

 • Corine Adams

  Corine Adams is arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij werkt sinds 1995 als coach en loopbaanpsycholoog. Zij heeft veel ervaring met het coachen en begeleiden van medisch specialisten en andere professionals. Daarnaast is zij Gedragswetenschappelijk Docent bij de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde aan Radboud UMC Nijmegen.

  Lees meer