Onze beoordeling

Wie een opleiding volgt, krijgt een cijfer of een rapport. Datzelfde geldt voor ons als opleidingsinstituut: wij vragen altijd aan onze deelnemers en opdrachtgevers wat zij van onze prestaties vinden.

Evaluatiescores

Al onze opleidingen sluiten wij af met een evaluatie onder deelnemers. De respons ligt hoog: meer dan 90 procent van al onze ‘alumni’ werkt mee aan deze evaluatie. De uitkomsten koppelen wij terug aan docenten en onze partners, zoals trainingslocaties, om steeds te kunnen verbeteren waar mogelijk. Daarnaast worden alle uitkomsten jaarlijks opgenomen in ons kwaliteitsjaarverslag. De evaluatiescores zoals vermeld bij onze opleidingen zijn in principe het gemiddelde van de evaluatieresultaten van de afgelopen twee jaar (sommige opleidingen zijn nieuw, dan is de periode korter).

Kwaliteit staat voorop

In al onze opleidingen streven wij naar het hoogste niveau van kennisoverdracht, in een stimulerende omgeving. Wij werken met gekwalificeerde docenten, kleine groepen en kwalitatief hoogstaande, goed bereikbare locaties.

Wat onze deelnemers zeggen

Per training worden ervaring van deelnemers gepubliceerd, bij deze een willekeurige selectie:

  • Na het volgen van Management voor medici merk ik het verschil als ik aan tafel zit met bestuurders: ik haal er meer uit en kan meer inbrengen.

  • Deelname aan Management voor medici heeft mij persoonlijk een enorme boost gegeven in het uitvoeren van leiderschapstaken.
  • Ik heb veel van de Talentenklas geleerd. Je bent een jaar lang samen met een heel betrokken groepje, deelt elkaars ervaringen en helpt elkaar vooruit. Ik heb daar veel energie van gekregen!
  • De manier van lesgeven bij de Training Medisch coach sluit heel erg aan bij de praktijk en biedt veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en het van daaruit verbeteren van communicatieve en coachingsvaardigheden.

Bekijk ons aanbod

Stelselmatig passen wij ons aanbod aan. Wat goed is blijft en wordt aangevuld met de nieuwste methodieken, theorieën, werkwijzen en inzichten. Zo blijven wij continu actueel en aangesloten bij de dagelijkse zorgpraktijk.

Trainingsaanbod