Medisch Specialisten

De Academie voor Medisch Specialisten biedt disciplineoverstijgende scholing voor medisch specialisten, overige leden van medische staven en aios.

Docenten

Onze scholing wordt verzorgd door zeer ervaren docenten met veel kennis van de medisch-specialistische zorg. Daardoor zijn zij zeer goed in staat om de kennis en vaardigheden op hun vakgebied te vertalen naar de specifieke context van de medische wereld.

Cursus kiezen

Om uw keuze voor een cursus makkelijker te maken hebben wij voor u beknopte informatie over onze managementcursussen op een rij gezet op de pagina Cursus kiezen. U kunt ook deelnemen aan alle cursussen voor paramedici.

Heeft u vragen over welke cursus het beste past bij uw situatie? Wij denken graag met u mee. U kunt hiervoor contact opnemen met onze medewerkers. Heeft u een suggestie of mist u iets in ons aanbod? Wij horen het graag, ons cursusaanbod is steeds in ontwikkeling.

Samenwerking met VvAA

De Academie organiseert een deel van het scholingsaanbod samen met VvAA Opleidingen & Teamcoaching. De betreffende cursussen staan ook open voor paramedici. U kunt zich zowel via de Academie als via VvAA Opleidingen & Teamcoaching voor deze cursussen inschrijven.

Aftrekbaarheid studiekosten

In veel gevallen kunnen studiekosten die u maakt als particulier worden afgetrokken van de belasting. Raadpleeg de informatie op de site van de Belastingdienst om te bepalen of dit ook voor u geldt.