Bijna alle trainingen van De Academie voor medisch specialisten kunnen doorgaan, ondanks de huidige beperkende coronamaatregelen. Voor sommige trainingen kunnen we geen fysieke bijeenkomst regelen. Deze trainingen zullen wij online geven, maar daar zijn we inmiddels erg bedreven in geworden zonder in te boeten aan kwaliteit.

‘Maximale gehaald uit online training’

Uit evaluaties van onze online trainingen blijkt dat cursisten onze trainingen erg waarderen. ‘Goede opzet en erg interactief’, schetst een deelnemer van de leergang Medisch management in het ziekenhuis. ‘De training blijft tot het einde boeiend.’ Wel missen de cursisten het om elkaar in real life te zien. ‘Persoonlijke, fysieke bijeenkomsten hebben nog altijd de voorkeur, maar op deze dag is het maximum er online wel uitgehaald’, zegt een andere deelnemer.

Deelnemers leergang Medisch management in het ziekenhuis ontvangen hun certificaat

Lof voor training en docenten

De cursisten van de leergang Medisch management in het ziekenhuis zijn lovend over de opleiding en docente Monica Haimé. ‘Een hele verzorgde traint door een uiterst begaafde en betrokken programmaleider’, aldus een deelnemer. ‘Enthousiaste inspirerende spreker die ondanks de digitale opzet de groep meekrijgt en een goed vertaling maakt naar de dagelijkse praktijk. Ik heb veel stof tot nadenken gekregen en leerzame inzichten in wat kwaliteit behelst.’