Project Description

Training Leiding geven voor AIOS klinische fysica

Aansturen, feedback geven en beslissingen nemen

Als aankomend klinisch fysicus is het goed om de competentie leiding geven te versterken. Hiermee wordt het makkelijker om collega’s en medewerkers aan te sturen en beslissingen te nemen.

Tijdens deze ééndaagse training leiding geven leer je de principes van leidinggeven en ga je samen met onze ervaren trainer in op de verschillende leiderschapsstijlen.

Daarnaast ga je actief aan de slag met de vaardigheden die essentieel zijn als leidinggevende: aanspreken, feedback geven, delegeren, grenzen stellen en motiveren.

In het middagprogramma is er veel ruimte om hiermee te oefenen. Dat gebeurt met de inzet van een co-trainer die in verschillende oefensituaties zal fungeren als ‘levend leermiddel’ zodat het leereffect het grootst is.

Doelgroep
AIOS klinische fysica

Duur
Één dag van 09.00 – 17.00 uur

Locatie
Van der Valk Breukelen

Kosten
€ 470,-

Inschrijven

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Aanspreken

  • Feedback geven

  • Delegeren

  • Grenzen stellen

  • Motiveren

Inschrijven

Trainer

Remco Heukels:
Scherp kijken in een veilige setting. Dat is waar ik naar streef. Vanuit het continue besef dat ik mijn cursist verder wil helpen.

Mijn naam is Remco Heukels en ik ben bijna 25 jaar werkzaam als trainer. Vanuit mijn oorspronkelijke achtergrond als theaterregisseur heb ik verschillende trainingen mogen ontwikkelen op het gebied van het ’tweede vak’ die artsen en paramedici verder helpen in hun omgeving. Daarbij richt ik me vooral op praktisch toepasbare managementvaardigheden.

“Het mooie aan deze eendaagse training leidinggeven is dat dé belangrijkste principes en vaardigheden worden behandeld en dat deze direct worden gekoppeld aan de concrete werksituatie van de deelnemers. Het belangrijkste in het aanleren van nieuwe vaardigheden is dat deze direct praktisch toepasbaar zijn. We gaan in alle veiligheid veel oefenen en uitproberen, dat levert het grootste rendement op. Autorijden leer je tenslotte ook niet uit een boekje!”

Inschrijven

Inschrijven

Deze ééndaagse training wordt enkel voor AIOS klinische fysica gegeven. Wanneer het vol is, schrijft u zich dan in voor de wachtlijst.

Inschrijven

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u informatie over deze opleiding die u niet op deze pagina vindt? Neem dan contact op met De Academie voor Medisch Specialisten.

088 – 505 34 33
E-mail ons