Project Description

Training Inleiding Power dynamics

Voor evenwichtige samenwerkingsrelaties

Als medisch specialist, aios of anios ben je onderdeel van verschillende samenwerkingsrelaties; binnen de vakgroep bijvoorbeeld, maar ook in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden én met ondersteunend personeel.

Wanneer je vakgroepvoorzitter, medisch manager of bestuurder bent, werk je daarnaast samen met bedrijfskundig managers en/of de raad van bestuur. Wanneer je opleider of supervisor bent, werk je samen in de opleidersgroep en met de aios.

Elke samenwerking kent zijn eigen dynamiek. En binnen een samenwerking kan iedereen de samenwerking anders ervaren. De werking van ‘power dynamics’ (machtsdynamieken) en de mate van ‘deep democracy’ (besluitvorming met ruimte voor alle meningen) spelen hierbij een grote rol.

Voor elke aios, anios en medisch specialist is het belangrijk om je bewust te zijn van de factoren die het evenwicht in een samenwerking bepalen. Deze factoren wil je positief beïnvloeden en benutten.

De training Inleiding Power dynamics is bedoeld voor alle aios, anios, startende én ervaren medisch specialisten die willen kennismaken met de begrippen power dynamics en deep democracy in samenwerkingsrelaties. In de training leer je een krachtenveldanalyse maken van samenwerkingen en krijg je praktische tools aangereikt om invloed uit te oefenen op power dynamics en deep democracy te vergroten. De training sluit af met een neuroscience experiment gericht op een krachtige uitstraling.

Doelgroep
Alle a(n)ios en medisch specialisten
waaronder ook vakgroepvoorzitters,
medisch managers, bestuurders en opleiders

Duur
1 dag

Accreditatie
ABAN 6 punten

Locatie
centrum van het land

Kosten
€ 850,-

Overige bijzonderheden
Maximaal 15 deelnemers
Voor aios en anios is er een vervolg op deze training: You’ve got the power
Voor medisch specialisten is er een vervolg op deze training: Investeren in een veilig werk- en leerklimaat

Inschrijven

Waarom kiezen voor de training Inleiding Powerdynamics?

  • Maak kennis met de begrippen power dynamics en deep democracy

  • Leer hoe samenwerkingsrelaties hierdoor worden beïnvloed

  • Ontdek hoe je snel een krachtenveldanalyse maakt

  • Maak kennis met tools om powerdynamics en deep democracy te beïnvloeden

Inschrijven

De deskundige begeleiders

Noël Battal en Natasja Looman zijn beiden psycholoog, hypnotherapeut en trainer. Zij hebben meer dan 20 jaar werkervaring. Natasja Looman doet daarnaast onderzoek naar intraprofessioneel samenwerken tussen artsen en de rol van context, cultuur en machtsdynamiek. In november 2022 promoveerde zij op dit onderwerp. In een training komen Noël en Natasja snel tot de kern. Je maakt kennis met praktische technieken die je direct kunt toepassen in je eigen situatie.

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven is het hele jaar door mogelijk. Als de training al is gestart of vol is, wordt u op de wachtlijst geplaatst. U krijgt bericht zodra er een nieuwe groep start.

Inschrijven

Anderen bekeken ook

Meer weten?

Heeft u vragen of wil je informatie over deze opleiding die je niet op deze pagina vindt? Neem dan contact op met het team van De Academie voor Medisch Specialisten.

088 – 505 34 33
E-mail ons