Coaches2019-03-27T08:33:44+02:00

Maak kennis of direct een afspraak met een van onze coaches

Iedere coach maakt deel uit van ons landelijke netwerk en is met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. Zij hebben jarenlange ervaring én kennen uw dagelijkse praktijk van de zorg. Maak zelf direct een afspraak met de coach uit ons netwerk die u aanspreekt.

Janneke Prein

Na eerst 10 jaar met plezier werkzaam te zijn geweest als arts en vervolgens als psychiater heeft Janneke zich verder ontwikkeld in het coachingsvak en coacht ze artsen en medisch specialisten met uiteenlopende vragen. Ze gelooft erin dat artsen in verschillende fasen van hun carrière tijd en ruimte nodig hebben om stil te staan bij wat ze zelf nodig hebben om een goede arts en gelukkig mens te kunnen zijn.

Lees meerPaul Wormer

Paul Wormer was 14 jaar praktiserend arts en is -na een periode in het bedrijfsleven- actief als zelfstandig adviseur, trainer en coach. Hij schreef de boeken ‘De dokter en de vakgroep’, 'Vitaliteitsbijbel' en de interview bundel 'Captains of Medicine'. Paul werkt als coach loopbaan- en ontwikkelingsgericht en geeft leiding aan de Aios Talentenklas. .

Lees meerIngrid Groot

Ingrid is psycholoog, coach en trainer. Ze coacht (medische) professionals die vragen hebben op het grensvlak van werk en leven. Hoe zorg je goed voor jezelf en hoe vind je de balans tussen werk en privé die voor jou goed voelt, zijn thema’s waar zij graag mee werkt.

Lees meerMaleene de Ridder

Maleene is als gezondheidswetenschapper al ruim twintig jaar actief op het gebied van arbeid en gezondheid. Sinds 1989 is zij gevestigd als zelfstandig coach, trainer en adviseur.

Lees meerYolande Witman

Zelfstandig organisatieadviseur, trainer en coach. Zij combineert de advies- en coachingspraktijk met wetenschappelijk onderzoek in de gezondheidszorg. Thema's onder andere: leiderschap, loopbaanperspectief, professionalisering, opleidingskwesties en samenwerking.

Lees meerMarjo Kosters

Marjo Kosters studeerde Personeelswetenschappen en heeft ruimte werkervaring in de medisch specialistische zorg. Zij is een ervaren coach, trainer en teamcoach voor medici en kent het functioneren van maatschappen en specialisten vanuit verschillende perspectieven.

Lees meerErna Baars

Erna heeft een coach-/consultantpraktijk in Naarden. Zij is internationaal geaccrediteerd executive coach. Door haar lange ervaring als medicus heeft zij veel affiniteit met de dynamiek tussen professionals en organisaties in de zorg. Middels reflectieve exploratie vinden haar cliënten passende oplossingen of veranderstrategieën.

Lees meerAnke Meijs

Vanuit haar eigen bureau coacht ze medisch specialisten en begeleidt ze vakgroepen bij veranderings- en samenwerkingstrajecten.

Lees meerPieter Wijnsma

Organisatieadviseur, trainer en coach. Ruim vijfentwintig jaar ervaring als manager en bestuurder in de gezondheidszorg en vijftien jaar ervaring met scholing en coaching van medisch specialisten. Thema’s met name: organisatieproblematiek en loopbaanbegeleiding.

Lees meerHelma Westerhof

Helma is communicatiecoach en -trainer. Zij werkt veel met medisch specialisten die coachvragen hebben op gebied van communicatie; in het patiëntencontact of in de samenwerking met collega’s. Zij willen graag effectiever, doelgerichter, empathischer of met meer plezier en ontspanning communiceren.

Lees meerCorine Adams

Corine Adams is arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij werkt sinds 1995 als coach en loopbaanpsycholoog. Zij heeft veel ervaring met het coachen en begeleiden van medisch specialisten en andere professionals. Daarnaast is zij Gedragswetenschappelijk Docent bij de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde aan Radboud UMC Nijmegen.

Lees meerDieta Mietus

Dieta is psycholoog en coach. Zij heeft een eigen bureau voor coaching en online talentontwikkeling. Inmiddels heeft zij meer dan tien jaar ervaring met het coachen van artsen. Aangevuld met de diensten individuele sollicitatietrainingen, loopbaankeuzes en het verbeteren van (CANMEDS) competenties.

Lees meerIneke Booij

Ineke Booij begeleidt sinds vijftien jaar collega’s, zowel individueel als in groepsverband. Zij is opgeleid als psychiater/psychotherapeut. Nu werkt zij als ervaren coach, dagvoorzitter, procesbegeleider en conflictbemiddelaar.

Lees meerSija Bos

Sija Bos is zelfstandig gevestigd psycholoog en coach te Utrecht en begeleidt leerprocessen waarbij bewustwording en reflectie, een positieve benadering en persoonlijk leiderschap centraal staan. Zij coachte sinds 1998 honderden medici en andere professionals.

Lees meerRalph Spritzer

Voormalig medisch-specialist, breed opgeleid in coaching, begeleiding en communicatie. Gespecialiseerd in balans werk/privé, loopbaanvragen, communicatie en conflicten, stress en burn-out-klachten. Ondersteunt al bijna vijftien jaar collega’s.

Lees meerCees van Elst

Cees brengt ruim vijfentwintig jaar ervaring mee als (team)coach, opleider en trainer. Hij vindt zijn inspiratie in het begeleiden van intra- en intermenselijke dynamieken. Cees werkt oplossingsgericht, is ontspannen en waar nodig directief. Zijn motto: "Let’s go to te heart of the matter”.

Lees meerMeer weten?

Wilt u meer weten over onze coaches of werkwijze? Of bent u zelf een coach en wilt meer weten over ons netwerk? Neem dan contact met ons op.

030-247 4197
Contact