Maak kennis of direct een afspraak met een van onze coaches

Iedere coach maakt deel uit van ons landelijke netwerk en is met de grootst mogelijke zorg geselecteerd. Zij hebben jarenlange ervaring én kennen uw dagelijkse praktijk van de zorg. Maak zelf direct een afspraak met de coach uit ons netwerk die u aanspreekt.

Carla Schellings

Carla Schellings is zelfstandig arbeids- en organisatiepsycholoog in Breda met meer dan twintig jaar ervaring in het coachen en begeleiden van (medische) professionals bij vragen op het gebied van persoonlijk leiderschap, gezonde zelfzorg en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen.

Lees meerYolande Witman

Zelfstandig organisatieadviseur, trainer en coach. Zij combineert de advies- en coachingspraktijk met wetenschappelijk onderzoek in de gezondheidszorg. Thema's onder andere: leiderschap, loopbaanperspectief, professionalisering, opleidingskwesties en samenwerking.

Lees meerCorine Adams

Corine Adams is arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij werkt sinds 1995 als coach en loopbaanpsycholoog. Zij heeft veel ervaring met het coachen en begeleiden van medisch specialisten en andere professionals. Daarnaast is zij Gedragswetenschappelijk Docent bij de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde aan Radboud UMC Nijmegen.

Lees meerCees van Elst

Cees brengt ruim vijfentwintig jaar ervaring mee als (team)coach, opleider en trainer. Hij vindt zijn inspiratie in het begeleiden van intra- en intermenselijke dynamieken. Cees werkt oplossingsgericht, is ontspannen en waar nodig directief. Zijn motto: "Let’s go to te heart of the matter”.

Lees meerFloor Martens

Voorheen maakte ik patiënten beter, nu maak ik dokters betere dokters. Na jarenlang als huisarts gewerkt te hebben, hou ik me momenteel vooral bezig met het verbeteren van de communicatie en de samenwerking binnen de gezondheidszorg. Dat varieert van teambegeleidingen, tot heidagen, tot individuele coaching, tot bemiddelen bij conflicten.

Lees meerDieta Mietus

Dieta is psycholoog en coach. Zij heeft een eigen bureau voor coaching en online talentontwikkeling. Inmiddels heeft zij meer dan tien jaar ervaring met het coachen van artsen. Aangevuld met de diensten individuele sollicitatietrainingen, loopbaankeuzes en het verbeteren van (CANMEDS) competenties.

Lees meerPieter Wijnsma

Organisatieadviseur, trainer en coach. Ruim vijfentwintig jaar ervaring als manager en bestuurder in de gezondheidszorg en ruim vijftien jaar ervaring met scholing en coaching van medisch specialisten. Thema’s met name: organisatieproblematiek en loopbaanbegeleiding.

Lees meerHelma Westerhof

Helma is communicatiecoach en -trainer. Zij werkt veel met medisch specialisten die coachvragen hebben op gebied van communicatie; in het patiëntencontact of in de samenwerking met collega’s. Zij willen graag effectiever, doelgerichter, empathischer of met meer plezier en ontspanning communiceren.

Lees meerRalph Spritzer

Voormalig medisch-specialist, breed opgeleid in coaching, begeleiding en communicatie. Gespecialiseerd in balans werk/privé, loopbaanvragen, communicatie en conflicten, stress en burn-out-klachten. Ondersteunt al bijna vijftien jaar collega’s.

Lees meerMarion Geraeds

Ik geef als arts sinds jaren professionele coaching en training aan artsen, medisch specialisten, (AIOS) en andere professionals binnen de zorg, overheid en bedrijfsleven. Met mijn meer dan 20-jarige ervaring als arts, heb ik vanuit mijn specialisatie arts voor Maatschappij en Gezondheid diverse functies vervuld binnen de Public Health. Later heb ik als bedrijfsarts en medisch adviseur ruime ervaring opgedaan binnen (semi) overheid, zorg, onderwijs en bedrijfsleven. Vanuit mijn achtergrond maak ik graag de positieve verbinding tussen gezondheid-mens-werk- organisatie.

Lees meerPaul Wormer

Paul Wormer was 14 jaar praktiserend arts en is -na een periode in het bedrijfsleven- actief als zelfstandig adviseur, trainer en coach. Hij schreef de boeken ‘De dokter en de vakgroep’, 'Vitaliteitsbijbel' en de interview bundel 'Captains of Medicine'. Paul werkt als coach loopbaan- en ontwikkelingsgericht en geeft leiding aan de Aios Talentenklas.

Lees meerMaleene de Ridder

Maleene is als gezondheidswetenschapper al ruim twintig jaar actief op het gebied van arbeid en gezondheid. Sinds 1989 is zij gevestigd als zelfstandig coach, trainer en adviseur.

Lees meerIngrid Groot

Ingrid is psycholoog, coach en trainer. Ze coacht (medische) professionals die vragen hebben op het grensvlak van werk en leven. Hoe zorg je goed voor jezelf en hoe vind je de balans tussen werk en privé die voor jou goed voelt, zijn thema’s waar zij graag mee werkt.

Lees meerJanneke Prein

Na eerst 10 jaar met plezier werkzaam te zijn geweest als arts en vervolgens als psychiater heeft Janneke zich verder ontwikkeld in het coachingsvak en coacht ze artsen en medisch specialisten met uiteenlopende vragen. Ze gelooft erin dat artsen in verschillende fasen van hun carrière tijd en ruimte nodig hebben om stil te staan bij wat ze zelf nodig hebben om een goede arts en gelukkig mens te kunnen zijn.

Lees meerElena Martini

Elena is mediator en coach. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg als onderzoeker, klinisch embryoloog en manager. Sinds 2015 is zij gevestigd als zelfstandige (register) mediator en (team) coach. Zij begeleidt maatschappen en specialisten bij conflictoplossing, en werkt als coach zowel in teamverband als individueel.

Lees meerSija Bos

Sija Bos is zelfstandig gevestigd psycholoog en coach te Utrecht en begeleidt leerprocessen waarbij bewustwording en reflectie, een positieve benadering en persoonlijk leiderschap centraal staan. Zij coachte sinds 1998 honderden medici en andere professionals.

Lees meerIneke Booij

Ineke Booij begeleidt sinds vijftien jaar collega’s, zowel individueel als in groepsverband. Zij is opgeleid als psychiater/psychotherapeut. Nu werkt zij als ervaren coach, dagvoorzitter, procesbegeleider en conflictbemiddelaar.

Lees meerMarjo Kosters

Marjo Kosters studeerde Personeelswetenschappen en heeft ruime werkervaring in de medisch specialistische zorg. Zij is een ervaren coach, is Senior Practitioner bij de NOBCO en teamcoach voor medici. Hierdoor heeft zij goed zicht op het functioneren van maatschappen en specialisten vanuit verschillende perspectieven.

Lees meerMeer weten?

Wilt u meer weten over onze coaches of werkwijze? Of bent u zelf een coach en wilt meer weten over ons netwerk? Neem dan contact met ons op.

088 – 505 34 33
Contact